اثرات رنگدانه هاي طبیعی (فلفل دلمه، گوجه فرنگی) و مصنوعی (آستاگزانتین و بتاکاروتن) بر شاخصهای رشد و رنگ ماهی فلاورهورن (.Cichlasoma sp)

اثرات رنگدانه هاي طبیعی (فلفل دلمه، گوجه فرنگی) و مصنوعی (آستاگزانتین و بتاکاروتن) بر شاخصهای رشد و رنگ ماهی فلاورهورن (.Cichlasoma sp)

اثرات رنگدانه هاي طبیعی (فلفل دلمه، گوجه فرنگی) و مصنوعی (آستاگزانتین و بتاکاروتن) بر شاخصهای رشد و رنگ ماهی فلاورهورن (.Cichlasoma sp)

چکیده
در این تحقیق اثر پنج جیره آزمایشی، شامل جیرهشاهد (فاقدمواد رنگدانهاياضافی)، دو جیره حاوی رنگدانهطبیعی (فلفل­دلمه قرمز و پودر پوست گوجه­فرنگی) و دو جیره حاوی رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین و بتاکاروتن) روی شاخص­های رشد و رنگی شدن ماهی فلاورهورن (.Cichlasoma sp) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 75 ماهی فلاورهورن در 15 آکواریوم به تعداد مساوی 5 ماهی در هر آکواریوم و به طور کاملا تصادفی توزیع شدند. بعد از تیماربندی به مدت 8 هفته ماهیان با جیره­های…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *