اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word

اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word

اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان word

 عنوان :
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان
 فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده أ‌
فصل اول: مقدمه2
1- مقدمه3
1-2- روغن آفتابگردان4
1-3- بیان مسأله5
1-4- فرضیه ها5
1-5- اهداف تحقیق6
1-6- هدف کاربردی6
فصل دوم:بررسی منابع7
2- بررسی منابع8
2-1- برنج8
2-1-1- مشخصات گیاهشناسی برنج9
2-1-2- خواص سبوس برنج10
2-1-3- روغن سبوس برنج11
2-1-3-1- خواص درمانی11
2-1-4- خصوصیات و ترکیبات روغن سبوس برنج12
2-2- آفتابگردان13
2-2-1- ترکیب روغن آفتابگردان…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *